Domáci kávovar pre každého milovníka kávy

Kapsulové kávovary priniesli revolúciu do sveta domácností vďaka jednoduchému spôsobu prípravy kávy. Čo všetko sa zmenilo od ich uvedenia na trh?

02.02.2015 08:00
dolce gusto inzercia

Jedným zo zmieňovaných kávovarov je NESCAFÉ Dolce Gusto. Kávovar známy predovšetkým pre svoju jednoduchú obsluhu, vrátane údržby a pre širokú ponuku chutných nápojov. Profesionálne pripravená káva už nie je len výsadou kaviarní, ale kvalitné espresso ako od baristu si môžete vychutnať i v pohodlí domova. Kávovar NESCAFÉ Dolce Gusto Vám vďaka profesionálnemu tlaku 15 bar pripraví espresso prvotriednej kvality.
Výber nápojov, ktoré Vám je kávovar NESCAFÉ Dolce Gusto schopný pripraviť, je skutočne rozmanitý. Len Espresso kolekcia obsahuje 7 rôznych druhov, ktoré sú rozdelené nie len podľa intenzity, ale aj podľa príchutí ako napríklad Espresso Caramel.

dolce gusto inzercia

Kávovary NESCAFÉ Dolce Gusto sa rozdeľujú na 2 varianty, a to automatické a manuálne. U manuálnych kávovaroch musíte kontrolovať množstvo vody, ktoré pretečie cez kapsulu, zatiaľ čo u automatických kávovaroch je množstvo vody kontrolované za Vás – stačí na kávovare navoliť počet čiarok určujúcich objem vody. Ten doporučený je uvedený na každej kapsule. Kvalitné kávovary Vás môžu príjemne prekvapiť i po finančnej stránke. Ich cena sa pohybuje od 59,99 € do 129 €. Kapsule pre kávovar ďalej zakúpite za doporučenú maloobchodnú cenu 5,69 €.

Objavte moderné umenie kávy na www.dolcegusto-premium.sk.

chyba