Výber z bankomatu mobilom získal skóre 10/10

Už nielen Android či iPhone, ale aj Lumie a ďalšie mobily s Windows Phone vedia vyberať hotovosť z bankomatu.

26.01.2015 08:00
tatra banka inzercia

Prečo sa zbytočne zdržiavať pri bankomate, keď si môžete vybrať peniaze už za pár sekúnd? Stiahnite si najnovšiu verziu aplikácie Tatra banka a aj vy môžete ako prví na Slovensku vyberať peniaze z bankomatu mobilom. Tatra banka od decembra rozšírila paletu smartfónov, ktoré podporujú funkciu výberu hotovosti z bankomatu.

Stiahnite si aplikáciu Tatra banka

Je to návykové
Výber z bankomatu mobilom môžeme označiť za revolúciu v bankovníctve. Spokojnosť užívateľov s funkcionalitou dosiahla top skóre 10/10. Za necelé štyri mesiace si služba získala tisícky fanúšikov. Podľa prieskumu Tatra banky 90% užívateľov považuje výber z bankomatu mobilom za výnimočný a až 99% ho označilo za inovatívny. Oceňujú najmä parametre, ako sú rýchlosť, jednoduchosť a bezpečnosť. A je to návykové, ak si vyberiete peniaze z bankomatu mobilom raz, je pravdepodobné, že to zopakujete.

Pripravte si výber vopred
Ako sa dá táto funkcionalita využiť v bežnom živote? Napríklad cestou z práce si potrebujete vybrať peniaze. Stačí, keď auto pristavíte pri najbližšom bankomate a vezmete si so sebou mobil. Nemusíte ani vypínať motor, pretože na tých pár sekúnd sa to skutočne neoplatí. Kým dôjdete k bankomatu, zvolíte si v aplikácii Tatra banka výšku vyberanej sumy a necháte si vygenerovať kód. Pri bankomate sa potom už nezdržiavate, iba zadáte vygenerovaný kód a hotovo. Celý výber mobilom tak netrvá viac ako 10 sekúnd.

Bude vás zaujímať:
3 spôsoby, ako stráviť pri bankomate čo najmenej času
Ako vyberať peniaze z bankomatu mobilom

chyba