Prijmite výnimočný vianočný darček od SMSCREDITS!

SMSCREDITS pred Vianocami daruje darček každému: sms pôžičky s 0% úrokmi a 0% poplatkami! Pôžičku máte úplne zadarmo: za 100 EUR vrátite presných 100 EUR a ani o cent navyše!

08.12.2014 10:01
darcek smscredits.sk inzercia

Neuveriteľné? Ale v SMSCREDITS nie, darujeme Vám možnosť ľahko a veselo prežiť sviatky. Je to práve to čo potrebujete, aby ste potešili svojich príbuzných a priateľov nečakanými darčekmi a milými prekvapeniami a to bez zbytočných nákladov. Predvianočné obdobie prináša neúmernú záťaž na rodinný rozpočet. Z tohto dôvodu ľudia rovnako, ako každý rok využívajú rôzne možnosti, ako financovať toto náročné obdobie. SMSCREDITS je lídrom a jediným istým poskytovateľom rýchlych sms pôžičiek na Slovensku, ktoré sú dostupné naozaj pre všetkých. A ako popredný poskytovateľ rýchlych sms pôžičiek prichádza s pôžičkou zadarmo, čím láme všetky konkurenčné ponuky nielen nebankových ale aj bankových subjektov.

Preto sme sa rozhodli opýtať na bližšie informácie hovorcu spoločnosti SMSCREDITS:

Prečo ste sa rozhodli poskytovať peniaze bez poplatkov?
Vianočné obdobie, ktoré je náročné na financie by nemalo byť náročnejšie tým, že výdavky nášho klienta zaťaží ešte poplatok z pôžičky. Preto bolo prirodzeným vyústením nášho rozhodovania spustiť akciovú sms pôžičku s mottom: „Vrátiš iba toľko, koľko si si požičal.“ Len u SMSCREDITS vráť presne toľko, koľko si si požičal: žiadne skryté poplatky, žiadne paušály a žiadna viazanosť. Naprieč celým finančným trhom neexistuje inštitúcia, ktorá požičiava financie absolútne bez akéhokoľvek poplatku. Trúfame si povedať, že ani veľmi dlho nebude.

Nebude o takúto sms pôžičku enormný záujem, dokážete pokryť požiadavky klientov?
Áno, ako vravíte, očakávame enormný záujem, preto odporúčame využiť túto akciu, kým to bude možné. Rozpočet na tento benefit sms pôžičky je obmedzený. Veríme, že mnohým našim klientom pomôžeme refinancovať náročnejšie obdobie.

Môže požiadať o sms pôžičku bez poplatkov skutočne každý?
Určite áno, je to možné iba jednoduchou SMS zo svojho telefónu s textom SMSCREDITS na 0902 020 909 alebo vyplnením jednoduchého formulára na stránke www.smscredits.sk a po schválení má klient financie k dispozícii, vždy keď to potrebuje. K tomu nepotrebuje žiadne dokladovanie, nemusí nikam chodiť, všetko ľahko a jednoducho z pohodlia domova. SMS pôžičku môžete získať vtedy, keď ju budete naozaj potrebovať: teraz, za týždeň, za mesiac alebo za rok. Vždy je dobré mať rezervu! Kedykoľvek potrebujete, pošlete len jednoduchú sms a peniaze máte k dispozícii naozaj v priebehu niekoľkých minút. Tým, že ste klientom SMSCREDITS neplatíte žiadne paušály a nemáte žiadnu viazanosť. Prvá pôžička je úplne zadarmo! Vrátite len toľko, koľko ste si požičali.

0 urok smscredits inzercia

Benefit vo forme sms pôžičky bez poplatkov je už naozaj silný argument, máte ale aj štandardné sms pôžičky?
Spoločnosť SMSCREDITS už 4 roky vychádza v ústrety všetkým svojím klientom. Oproti ostatným spoločnostiam znížila svoje poplatky na minimum, aby bola služba finančne dostupná naozaj každému a neustále sa pracuje na ich znižovaní. Napríklad formou vernostného programu, kde sa znižujú poplatky za sms pôžičky v závislosti od toho, ako často klient využíva službu. Pracujeme s najnovšími technológiami, aby sme sa rozvíjali dopredu a stále znižovali poplatky. Chceme byť pre ľudí prínosom a podávame im pomocnú ruku.

Počet našich klientov neustále narastá po celom Slovensku a medzi klientmi sú ľudia z rôznych vrstiev. Patria medzi nich štátni zamestnanci, predavačky, ženy na materskej dovolenke či dôchodcovia, manažéri a rôzni iní.
Čas Vianoc je čarovný čas kedy sa plnia sny a my tie sny dokážeme zmeniť na realitu. A práve preto poplatky za Vašu pôžičku zaplatíme my.

sms pozicka logo inzercia

SMSCREDITS.SK je nebankový poskytovateľ rýchlych sms pôžičiek, ktorý je preverený a zapísaný v Národnej banke SK. Svoje prvenstvo potvrdzuje aj špeciálnou sms pôžičkou, za ktorú zaplatíte iba toľko, koľko ste si požičali. Ani o jedno euro viac. Rozhodne si takáto pôžička zaslúži plnú pozornosť! SMSCREDITS získal dôveru na celom Slovensku už za 4 roky pôsobenia! Naši klienti majú peniaze vždy, keď potrebujú.

V rámci prieskumu, sme sa spýtali našich klientov. Podľa ankety 9 z 10 opýtaných, odporúčajú sms pôžičku od SMSCREDITS svojim známym z dôvodu spokojnosti využívaných služieb a dôvery spoločnosti.

SMSCREDITS Vám želá príjemné prežitie Vianočných sviatkov v láske a šťastí, v kruhu najbližších, v harmónií a pohode. Viac informácií www.smscredits.sk alebo 0911 999 915.

chyba