Fio banka ponúka finančnú rezervu k účtom

Pre všetkých, ktorí chcú alebo potrebujú mať finančnú rezervu, ponúka Fio banka k osobným a podnikateľským účtom kontokorentný úver. Vyberať možno z 3 rôznych taríf podľa toho, ktorý je pre klientov tejto banky najvýhodnejší.

13.10.2014 08:00
fio inzercia

Fio banka, ktorá sa profiluje ako nízkonákladová banka bez podmienok pre všetkých, pokračuje v rozširovaní svojich služieb a najnovšie svojim klientom poskytuje kontokorentný úver až do výšky 18.500 € k osobným i podnikateľským účtom. Čiastku možno použiť kedykoľvek a k akémukoľvek účelu a úrok je počítaný denne z aktuálne čerpanej čiastky.

Výhodou je možnosť vyberať z troch kontokorentných taríf. Pre klientov, ktorí potrebujú požičať peniaze na dlhšiu dobu, je výhodná Tarifa 1, kde je síce spoplatnené pristavenie a ročná obnova úveru, ale ponúka najnižší úrok. Naopak Tarifa 3 je úplne bez poplatkov a oplatí sa tým, ktorí čerpajú kontokorent často a v krátkych časových intervaloch. K Tarife 3 je možné naviac získať zľavu 4 % z úrokovej sadzby. Pri riadnom plnení podmienok zmluvy o kontokorente je po roku automaticky znížený úrok o 2 %, po druhom roku o ďalšie 2 %. O túto zľavu klienti nemusia žiadať, je im priznaná automaticky a bez obštrukcií. O kontokorent môžu žiadať všetci klienti Fio banky, ktorým je na ich účet zasielaný príjem (napríklad výplata, tržby, dôchodok a pod.), na ktorejkoľvek z desiatich pobočiek Fio banky.

„Na začiatku tohto roku sme avizovali, že chceme slovenským klientom ponúknuť naše výhodné služby za nulové alebo nízke poplatky vrátane úverových produktov. Teraz môžu klienti k svojim účtom využiť aj finančnú rezervu a čerpať ju kedykoľvek, keď ju budú potrebovať,“ dodáva k zavedeniu kontokorentov Ján Franek, tlačový hovorca Fio banky.

chyba