Inovácie, ktoré pomáhajú úspešným

Ak máte radi technologické novinky, tak sme pre vás našli zaujímavé riešenie.

24.04.2014 08:00
tatra inzercia

Chcete mať možnosť využívať bankové inovácie ako prví na Slovensku? Prečo si nedopriať nadštandard? Otvorením balíka služieb Tatra Personal od Tatra banky nezískate len účet, ale spolu s ním aj inovácie, ktoré ocenili aj tí najlepší vo svojej profesii.

Najlepšia aplikácia mobilného bankovníctva

Neradi vypisujete platobné príkazy? Aplikácia Tatra banka to vyrieši za vás s funkcionalitou Skener poštových poukazov a faktúr. Už sa viac nemusíte zdržovať prepisovaním údajov z faktúr za plyn, elektrinu alebo rozhlas. Všetky poštové poukazy a faktúry máte vyplatené za pár sekúnd. S aplikáciou môžete kontrolovať aj stav svojich účtov, kreditných kariet, bezpečne odosielať platobné príkazy, pohodlne prezerať uskutočnené platby alebo pohyby na kreditných kartách. Aplikáciu Tatra banka ocenil aj prestížny magazín Global Finance a stala sa tak najlepšou aplikáciou mobilného bankovníctva na svete.

Jakub Klimo: Nosím banku v mobile

Úver cez mobil 24/7

Bezúčelový spotrebný úver je ideálnym riešením na financovanie auta, dovolenky alebo vylepšení vašej domácnosti. Určite ste už zažili, že sa vám naskytla príležitosť na výhodnú kúpu, ale práve v tej chvíli vám chýbali na účte finančné prostriedky a pobočka banky už bola zatvorená. Odteraz môžete požiadať o úver nonstop. Načerpanie peňazí prebehne okamžite 24 hodín denne a 7 dní v týždni. Ak ste klientom Tatra banky a máte predschválený úver, získate ho jednoducho a rýchlo tromi spôsobmi – cez mobilnú aplikáciu Tatra banka, Internet banking alebo volaním na službu DIALOG Live.

Plaťte štýlovo mobilom

Peňaženkou môže byť aj smartfón. Základom je technológia NFC a Mobilné platby od Tatra banky. Telefón tak v balíku služieb Tatra Personal môže slúžiť ako druhá debetná karta a zároveň dáva priestor na využívanie úplne nového spôsobu platenia. Bezkontaktné platby aj nad 20 eur sú už realitou.

Identifikujte sa hlasom

Každý hlas je jedinečný. Niekto používa svoj hlas na spievanie a niekto vďaka nemu spravuje svoje financie. Kdekoľvek ste, s inováciou Hlasová biometria vyriešite všetko, čo potrebujete. Či už načerpať bezúčelový úver, otvoriť si termínovaný vklad alebo navýšiť limit na karte. Nepotrebujete žiadne heslá a dokonca ani prístup na internet. Svoje heslo totiž nosíte stále so sebou. Teda iba ak sa v lete nenapijete niečoho ľadovo vychladeného a svoj hlas nestratíte.

Dokonalý prehľad o výdavkoch

Koľko ste minuli na domácnosť, auto, telefón či zábavu? Ak to chcete vedieť, pozrite si inovovaný Spending report. Aby ste si svoje výdavky ľahšie predstavili, pripravila pre vás Tatra banka interaktívny prehľadný graf. Každá kategória je farebne odlíšená a predstavuje percentuálny pomer vašich výdavkov za zvolený mesiac. Vďaka Spending reportu budete mať pohyby na účte zatriedené do 14 preddefinovaných kategórií. A navyše si môžete jednoducho vytvoriť aj svoje vlastné kategórie a pravidlá pre triedenie individuálnych výdavkov.

Marika Majorová: Rada skúšam novinky

Posielajte peniaze na telefónne číslo

V balíku služieb Tatra Personal dostanete neobmedzené množstvo platieb, vďaka službe VIAMO dokonca aj platieb posielaných na telefónne číslo. Na niektoré platby nie je potrebné číslo účtu, stačí telefónne číslo známeho alebo kolegu. Ide o praktickú formu platenia nižších súm priateľom a známym, napríklad za obed alebo spoločný darček kolegovi. Denný limit a limit na jednu platbu je 150 eur.

Program odmeňovania

Za používanie inovácií vás teraz Tatra banka odmení. Stačí, ak využijete aspoň dve z nich a môžete si tak znížiť cenu za váš balík služieb o 50 %.

Zistite cenu vášho balíka služieb

chyba