Tankovať zadarmo sa dá aj na Slovensku. Vieme kde!

Tankujte zadarmo s najvýhodnejším PZP. Zrušte nevýhodné poistenie auta, kým je ešte čas.

16.10.2013 08:00

Prečo čakať na poslednú chvíľu, keď prejsť do inej poisťovne a získať tak výhodnejšie PZP s bonusmi ako nikde inde môžete už dnes? V Generteli odmeňujeme všetkých našich klientov. Ku každej novej uzatvorenej zmluve PZP Vám pribalíme teraz aj poukaz na tankovanie. Pridajte sa k nám a získajte ako bonus 10€ na pohonné hmoty. Je to jednoduché! PZP už od 59 eur za rok s asistenčnými službami zadarmo a poukazom na tankovanie je ponuka, ktorá sa neodmieta.

genertel2 - inzercia

Poisťovňa Genertel nie len odmeňuje svojich klientov, ale dokázala im, že poisťovňa, ktorá sa stará o svojho klienta počas celej doby poistenia, je skutočnosťou. Pre klienta sme tu samozrejme vždy v prípade poistnej udalosti, ale pomáhame aj pri ťažkostiach akými sú vybitá batéria, defekt, strata dokladov, zabuchnuté kľúče v aute a mnoho iných. Naši klienti poistenie skutočne využívajú“, prezrádza Miroslav Chovan, riaditeľ poisťovne Genertel. Ak sa teda poistíte v Generteli, k PZP automaticky dostane asistenčné služby, na ktoré sa môžete obrátiť vo dne v noci, cez týždeň, víkend i sviatok, či ste doma alebo v zahraničí.

Online poistenie – jednoducho a dostupne

Zmeniť poisťovňu je v dnešnej dobe naozaj jednoduché, stačí Vám na to pripojenie na internet. Kliknite na stránku www.genertel.sk, kde je umiestnený generátor výpovedí. Naťukajte svoje údaje, vytlačte výpoveď a doručte ju starej poisťovni.

V Generteli si rovnako jednoducho uzatvoríte novú poistku – cez internet alebo telefón. Do online kalkulačky zadáte údaje o sebe a svojom aute, následne sa Vám zobrazí nezáväzná kalkulácia ceny. Pokiaľ s cenou súhlasíte, stačí ju potvrdiť a od toho momentu máte auto poistené. Výhodou je, že nemusíte čakať do poslednej chvíle, ale už dnes si môžete zajednať poistenie, ktoré začne platiť hoci aj o 3 mesiace.

Príklad poistenia

Napríklad 56-ročný vodič z Trnavy jazdiaci na vozidle značky Škoda Octavia z roku 2002 zaplatí za PZP v Generteli len 77,58 Eur za rok vrátane balíka asistenčných služieb. Za ďalších 10 EUR získa aj istotu, že ak stratí doklady, kľúče alebo karty, poplatky za vydanie nových môže dať preplatiť poisťovni. Pozor! V Generteli môžete získať aj cenovo dostupné havarijné poistenie, ktoré je vhodné najmä pre staršie vozidlá. Viac informácií o výhodných produktoch poisťovne Genertel získate na www.genertel.sk alebo zavolajte na infolinku 0850 555 555, kde Vám poistní špecialisti s výberom poistenia radi pomôžu.

chyba