Mikulášsky pobyt v drevenici a čaro Vianoc v tradičnom štýle!

Vianočný zhon nechajte za dverami a prijmite pohostinnosť terchovského kraja. Vzácne chvíle len s najbližšou rodinou si užijete v krásnom prostredí hôr, v Rezorte Drevenice Terchová, kde sú pre vás pripravené atraktívne pobyty už od začiatku decembra.

01.12.2015 09:15
terchova inzercia

Na čo sa môžete tešiť so svojimi blízkymi?

Mikulášsky pobyt urobí radosť hlavne tým najmenším. Počas druhého adventného víkendu, v čase 4.12 – 6.12.15 sa deti zabavia na tvorivých dielňach, spojených so zdobením medovníčkov a výzdobou Vianočného stromčeka, sladké prekvapenie čaká na všetky deti.
terchova inzercia
Dospelí si zároveň užijú zaslúžený oddych a relax. Útulná drevenica s krbom je to správne miesto, kde načerpáte silu do ďalších dní a pripravíte celej rodine pekný víkend. V cene pobytového Mikulášskeho balíčka pre 2 osoby /deti do 6 rokov bez nároku na lôžko zadarmo/ na 2 noci v hodnote 170€ je zahrnuté ubytovanie v štýlovej drevenici s krbom, domáce muffiny, balíček brikiet do krbu, detské animácie, ubytovací poplatok a raňajky.
terchova inzercia

Zimnú horskú atmosféru si vychutnáte aj počas Vianočnej dovolenky, kedy vás namiesto vianočného zhonu, keď nápor povinností dolieha na celú rodinu, pozývame stráviť spokojné a kľudné sviatky bez starostí do štýlového prostredia apartmánu v drevenici s tou pravou vianočnou atmosférou. Nechajte sa pozvať na tradičnú vianočnú večeru a strávte tohtoročné sviatky v rodinnej pohode.

terchova inzercia

Vianočný pobyt v drevenici s krbom pre dve dospelé osoby v krásnom horskom prostredí na 3 noci v hodnote 264€, spolu s vianočnou večerou môže byť tiež príjemným prekvapením a darčekom pre partnera alebo členov celej vašej rodiny.

terchova inzercia

Dovolenku v magickom horskom prostredí umocní aj pravá zima, každodenné výlety do okolia, či už za turistikou alebo prvou lyžovačkou. Tiež relax vo wellness alebo pri pohári dobrého piva. Pivní nadšenci si určite nenechajú ujsť ochutnať tu, v domácom pivovare, varené pivo Vŕšky ocenené tento rok zlatou Slovenskou pivnou korunkou a spolu s ním gurmánske pivné menu. Zároveň počas večera teplo rozpáleného krbu v apartmáne drevenice dodá vašej dovolenke tú správnu atmosféru a budete na ňu radi spomínať aj v novom roku.

Teší sa na Vás kolektív
terchova inzercia
Rezortu Drevenice Terchová

Kontakt, rezervácie: 0917 429 956
recepcia@dreveniceterchova.sk
www.dreveniceterchova.sk

chyba