Aquapark Oravice poteší deti stometrovým toboganom

Máte radi kombináciu turistiky a relaxu? Potom odporúčame navštíviť Aquapark Oravice, ktorý sa nachádza pri Západných Tatrách – časti Roháče.

02.07.2015 11:12
Aquapark Oravice

Pýchou zariadenia je unikátna geotermálna voda, ktorá vyviera z hĺbky až 1611m. Pre návštevníkov je k dispozícii 6 bazénov. Dva relaxačné bazény spájajú prieplavom vonkajší a vnútorný bazén, športovo-relaxačný bazén určený na športové aktivity, ale aj relax. Časť bazénu je vyhradená aktívnym športovcom, ktorým sú k dispozícii plavecké dráhy s dĺžkou 25 metrov. Exkluzívnou časťou športovo-relaxačného bazénu je časť s umelými vlnami.

Aquapark Oravice

Deti v Aquaparku Oravice nájdu nielen detský bazén, ale aj veľký detský kútik, hojdačky, preliezky, indiánsku osadu, … a počas leta denne animačné programy. Pre milovníkov masáží sú k dispozícii dva perličkové bazény, Fínska sauna, morský aerosólový kúpeľ a široká ponuka masáží. Adrenalínu chtiví môžu využiť sto metrov dlhý tobogan, aqua-zorbing alebo sa zahrať beach volejbal, či beach futbal na jedinečnom pieskovom ihrisku.

Viac info na: http://www.aquaparkoravice.sk/

chyba