Mercure štartuje medzinárodnú súťaž o cestu okolo sveta

Cesta okolo sveta je snom každej dobrodružnej duše. Celosvetová sieť hotelov Mercure spúšťa medzinárodnú súťaž, ktorá v sebe spája silu sociálnych médií a úprimnosť stretnutí tvárou v tvár. Cieľom je overiť známu teóriu šiestich stupňov odlúčenia „The Six Friends Theory“, ktorá tvrdí, že na našej planéte delí jedného človeka od druhého len šesť ľudí. Súťaž bude prebiehať na Facebooku od 20. januára do 10. februára 2015 a do výberového kola postúpi 50 najlepších. Víťaz bude môcť premeniť svoju túžbu po zážitku na skutočné dobrodružstvo. Čaká ho šesť nezabudnuteľných ciest, šesť výnimočných stretnutí v šiestich hoteloch Mercure. A to všetko s tímom filmárov britského režiséra Jeana-Françoisa Juliana.

14.01.2015 15:22
Mercure Hotels inzercia

Výnimočný príbeh

Víťaz súťaže sa stretne s Aboridžinejcom z kmeňa Bundjalung v Austrálii. Zatiaľ sa navzájom nepoznajú, ale stretnú sa prostredníctvom reťaze priateľov a „priateľov ich priateľov“, ktorí ich spájajú. Samotné stretnutie dvoch doposiaľ neznámych ľudí potvrdí, že je medzi nimi len šesť stupňov odlúčenia.

Celosvetový nábor pre všetkých

Prihlásiť sa je celkom jednoduché. Od 20. januára môžu internetoví užívatelia pridať na facebookovú stránku hotela Mercure video s maximálnou dĺžkou 1 minúta, ktoré zachytí ich osobnosť. To, čo majú radi, čo ich ženie dopredu, ich plány do budúcnosti a v čom sú výnimoční. Kandidáti by mali vo svojich videách účinkovať a vysvetliť, prečo sú práve oni najlepšími priateľmi sveta.

Link pre prihlásenie sa: www.facebook.com/…ureHotels.fr

50 videí s najväčším počtom hlasov sa kvalifikuje do finálneho výberového kola. Kandidáti budú musieť zapojiť svoje siete a zdieľať svoje video, aby získali čo najviac hlasov! Porota zložená zo 6 ľudí, vrátane Jeana-Françoisa Juliana (filmového režiséra) a Isabelle Musnikovej (šéfredaktorky INfluencie) vyberie po finálovom rozhovore víťaza.

Nábor bude prebiehať od 20. januára do 10. februára 2015 a výsledky budú vyhlásené medzi 17. februárom a 24. februárom 2015. Je čas na odvážne nápady a veľkú dávku predstavivosti!

Pozrite si filmovú upútavku projektu:

Priatelia plánujú cestu okolo sveta

Dobrodružná cesta odštartuje začiatkom marca a bude trvať 7 týždňov! „The Six Friends Theory“ bude zahŕňať 6 stretnutí, 6 ciest a 6 hotelov Mercure po celom svete. Na každej zastávke privíta víťazného kandidáta zástupca hotelu Mercure, ktorý mu oznámi, kde nájde svojho ďalšieho priateľa. Následne mu ponúkne jedinečný zážitok spojený s dejinami, kultúrou a tradíciami danej krajiny. Posledná destinácia privedie víťaza až k samotnému Aboridžincovi.

mercure inzercia

Počas celej cesty bude víťaz sprevádzaný tímom filmárov pod vedením britského režiséra Jeana-Françoisa Juliana, ktorý precestoval celý svet a pracoval aj na Les Nouveaux Explorateurs – programe vysielanom vo francúzskej televízii Canal+.

Ceny sú pripravené aj pre ostatných 49 finalistov: poukážky na pobyt v hoteloch Mercure, Samsung tablety a ďalšie ceny „The Six Friends Theory“.

Viac ako 700 hotelov v celosvetovej sieti Mercure sa usiluje o zdôraznenie miestnych charakteristických rysov, a tým pripraviť pre každého cestovateľa skutočný zážitok v kontakte s ostatnými. To je dôvod, prečo sa Mercure rozhodol spustiť „The Six Friends Theory“, založenú na koncepte pripravenom agentúrou W&Cie.

chyba