Dovolenka so športom - hit tohto roku

Nie každý miluje leňošenie pri mori, či poznávanie miest a prírodných krás počas letných horúcich dní. A práve s týmto „problémom“ sa excelentne vysporiadala cestovná kancelária PAXTOUR Slovakia.

17.07.2014 00:00
areal inzercia

Každoročne na začiatku a konci prázdnin (posledný júnový a augustový víkend) – usporadúva cez tzv. predĺžený víkend – spoločensko – športovú akciu, ktorá je určená ako pre športu chtivých klientov – tak aj pre relaxujúcich a oddychujúcich dovolenkárov. Celý pobyt je situovaný len päť hodín cesty autom z Bratislavy po diaľnici do nádherného prímorského strediska PORTOROŽ v Slovinsku. Počas 5 dní (s možnosťou predĺženia pobytu) usporadúva cestovná kancelária PAXTOUR Slovakia dvojdňový tenisový turnaj amatérov – vo veku od 30 od 80 rokov, kategória – muži, ženy – dvojhry, štvorhry, mixy.

zväčšiť
kurty inzercia portoroz

V krásnom prostredí nad morom sa pri svojej obľúbenej hre stretnú milovníci „bieleho športu“ na 4 antukových tenisových kurtoch. Aj keď pri športe chce zvíťaziť asi každý – tu však víťazí zábava, radosť z pohybu a hlavne z poznania nových ľudí s rovnakou “krvnou skupinou“. Jeden zo šťastlivcov, ktorý sa prihlási do tenisového turnaja bude vylosovaný a dostane od CK PAXTOUR ako „cenu účasti“ víkendový pobyt pre 2 osoby v 4* wellness hoteli v Rakúsku. Pravda, CK PAXTOUR pri tejto akcii nezabúda ani na milovníkov ďalšieho obľúbeného letného športu – plážového volejbalu. Tretí deň pobytu pracovníci CK PAXTOUR pripravili na pláži hotela Histrion aj miniturnaj miešaných družstiev v beach volejbale. Zahrať si môže každý kto má rád pohyb a zábavu. Tak toto by bol program pre tých, ktorí milujú pohyb a aktívnu dovolenku.

zväčšiť
portoroz inzercia

Avšak prostredie v Portoroži je určené aj pre pasívnych dovolenkárov a hlavne rodiny s deťmi. V cene pobytu okrem polpenzie (bufetové stoly raňajky i večere) je k dispozícii kryté hotelové wellnes stredisko s vyhrievanými bazénmi s morskou vodou, pre deti kĺzačky i tobogan – pre dospelých vírivky a masáže. Večerné i denné animácie pre deti sú pravdaže samozrejmosťou a medzi deťmi veľmi vyhľadávané.

A čo poznania chtiví dovolenkári? Tí si určite nenechajú ujsť návštevu prekrásneho starobylého mestečka Piraň vzdialeného len 20 minút chôdze od hotela, či prechádzku do „Monte Carla“ východu – noblesného Portorožu. Náročnejší určite zavítajú do neďalekého Terstu (20 km od hotela) s ochutnávkou skvelej talianskej kávy alebo návštevu susedného chorvátskeho Umagu (27 km od hotela). Na spiatočnej ceste domov odporúčame zastávku v Postojnej jaskyni či malebného hlavného mesta Ljublaňa. Pravdaže návrat domov sa dá skombinovať aj s návštevou Benátok, či prehliadkou Mariboru, ale to si nechajte až na budúci rok, lebo sme presvedčení, že sa vám táto akcia tak zapáči, že sa po jej skončení už nebudete vedieť dočkať budúceho roku, aby ste si to s cestovnou kanceláriou PAXTOUR Slovakia opäť zopakovali aj so svojimi známymi, ktorí nemali to šťastie tu byť tento rok s vami.

moravske toplice

Pravdaže cestovná kancelária PAXTOUR Slovakia nezostala len pri tejto akcii. Prvý októbrový víkend spojí všetkých vyznávačov golfu a tenisu. V tento víkend sa stretnú spoločne v Moravských Topliciach v Slovinsku len 290 km od Bratislavy vyznávači dvoch najpopulárnejších rekreačných športov. Okrem kvalitného 18 jamkového golfového ihriska a 4 antukových kurtov čaká všetkých luxusný 5* hotel Livada alebo štýlové 3* romantické bungalovy.

zväčšiť
toplice inzercia

Relaxujúci doprovod si určite príde na svoje vo wellnes areáli Terme 3000, kde je pre nich pripravených 20 bazénov s termálnou vodou (32 – 38 st. C), skokanský areál, obrovské tobogány (170 m, 140 m a svetová atrakcia „loping“) vedúci z 22 m vysokej veže, perličkové masážne bazény a ďalšie atrakcie. V areáli sa nachádza aj kvalitné futbalové ihrisko s umelým osvetlením, požičovňa bicyklov s možnosťou výletov do okolia. O tom, že sú aj iné tipy dovoleniek ako len pobytové či poznávacie zájazdy nás presvedčuje cestovná kancelária PAXTOUR Slovakia už niekoľko rokov.

zväčšiť
toplice inzercia

Zájazdy za športom či aktívnym alebo pasívnym nájdete v jej ponuke každý rok. Preto už aj mnoho klientov prostredníctvom tejto cestovnej kancelárie videlo na vlastné oči Messiho, Neymara, Ronalda, Baleho, či Škrteľa, Toresa, Robena, Mullera i ďalšie hviezdy futbalového neba pri výletoch za futbalom do Španielska, Anglicka či Nemecka. Rovnako v ponuke CK PAXTOUR nájdete aj zájazdy na tenisové turnaje ATP a WTA do Ríma, Madridu, Viedne či Paríža, Londýna a New Yorku.

Je toho veľa zaujímavého, čo nájdete v ponuke síce neveľkej, no v športovej verejnosti veľmi obľúbenej cestovnej kancelárii. Preto neváhajte, ak vám šport a pohyb ako taký nie je úplne cudzí – kliknite na www.paxtour.sk a určite tento rok nezostanete doma!

chyba