STYLA prináša na Slovensko nový spôsob nakupovania nábytku a bytových doplnkov

Od 4. marca sa v Bratislave môžete tešiť na nové a netradičné obchodné centrum. V novom OC STYLA nájdete pod jednou strechou desiatky špecializovaných predajcov a expertov na zariaďovanie a bytový dizajn. Čo však stálo za vznikom tohto jedinečného projektu?

01.03.2017 08:00
styla inzercia

Pôvodný zámer neuspel

Priestory STYLY boli pôvodne určené pre rozšírenie priestorov susedného nákupného centra. Kvôli poklesu trhovej aktivity počas krízových rokov nakoniec k tomuto scenáru nedošlo. Nový majiteľ priestorov mal však jasný plán. Vytvoriť prvé nákupné centrum na Slovensku so sortimentom výhradne pre bývanie.

Inšpirácia pre tento projekt pramenila z podobných komplexov špecializovaných na predaj zariadenia a bytových doplnkov etablovaných v Budapešti a Varšave.

Pilotný projekt očakáva úspech

STYLA prinesie zákazníkom až 24 300 metrov štvorcových nákupnej plochy. Stane sa tak najväčším centrom s nábytkom a doplnkami pre bývanie na Slovensku. Okrem veľkosti priláka zákazníkov hlavne pestrá skladba predajcov a pre tento segment doposiaľ bezkonkurenčný štandard. Pohodlie z nakupovania ocenia nielen obyvatelia Bratislavy a okolia – cieľom centra je osloviť okolité regióny a všetkých návštevníkov mesta.

Verejnosť vníma príchod nového centra pozitívne: „Takéto centrum tu skutočne chýbalo. Pri zariaďovaní bytu tak nemusím behať po celom meste a všetko zoženiem pod jednou strechou.“ V Bratislave sa v súčasnosti realizuje množstvo projektov výstavby nových bytových komplexov a domov. Ich následné zariaďovanie sa vďaka projektu posunie na novú úroveň. „Ako bytový architekt ocením množstvo obchodov, ktoré nové centrum ponúkne. Klientom môžem vytvoriť jedinečný a originálny domov jednoducho a pohodlne.“

K projektu sa vyjadrilo aj vedenie spoločnosti: „Naším cieľom je vytvoriť na Slovensku destináciu č.1 pre zariaďovanie domácností. STYLA sa nestane len domom nábytku, v STYLE nájdete v blízkej budúcnosti skutočne všetko pre bývanie. Kúpeľne, koberce, podlahy, ale i bytové doplnky a textil. Najväčšou výhodou je rozmanitosť ponúkaného tovaru. U nás nenájdete len nejaké oddelenie so sedačkami, ale rovno 6 špecialistov na sedačky.“

Aké obchody na nás čakajú?

Návštevníci sa môžu tešiť na nadčasový francúzsky, taliansky a provensálsky nábytok, ale i nábytok z masívneho dreva. Na svoje si prídu aj milovníci vintage a industriálneho štýlu, či shabby chic doplnkov.

Zo známych predajcov uvedieme napríklad Eurosofa, Merito, Tempo Kondela, Indigo Decor, Valenti a Dan Kuchen. Nové predajne však otvoria aj White Home, Studio IT, Aquatek a Profi Svietidlá. Zákazníci nájdu v ponuke aj kúpeľňové štúdio, záhradný nábytok, klimatizácie, dizajnové sklo a tiež riešenia pre nízkoenergetic­ké domy.

Pobyt v STYLE Vám spríjemnia štýlové kaviarne a iné doplnkové služby. Počas dlhšieho nakupovania si tak môžete oddýchnuť a načerpať nové sily pre ďalší výber vášho vysnívaného interiéru. Vaše ratolesti sa zatiaľ môžu do sýtosti vyhrať v detskom svete.

+3

Nezmeškajte slávnostné otvorenie

Už 4. marca vám viac ako 45 rôznych predajcov otvorí brány svojich predajní, pripravení ponúknuť vám špičku produktov trendového bytového dizajnu v akciových cenách.

K slávnostnému otvoreniu je pre vás pripravený bohatý sprievodný program, spomeňme len bubnovú show Campana Batucada, talentovaných Mirror Family, mikromágiu Petra Šestáka a mnohé iné. Vyvrcholením je pripravované vystúpenie speváčky Dary Rolins.

Obchodné centrum STYLA nájdete na Zlatých Pieskov vedľa Shopping Palace. Pohodlne sa tam dostanete aj prostredníctvom MHD – električkou číslo 4 a autobusovými linkami: 56, 57, 65, 153 a 525. Ak sa chystáte autom, do navigácie zadajte ul. Studenú a zaparkujete priamo pred budovou.

chyba