Nové a moderné! S progresívnymi materiálmi a technológiami bude vaše bývanie nadčasové

Chcete sa pustiť do rekonštrukcie svojho bytu či domu, alebo plánujete úplne nové bývanie? Na trhu z roka na rok pribúdajú nové materiály a technológie, ktoré na jednej strane vyzerajú nadčasovo a na druhej strane nám uľahčujú život.

01.04.2016 15:15
CONECO

Určite preto nie je na škodu sa pred začatím prác informovať, aké máte možnosti a vybrať si z nich tú, ktorá najviac korešponduje s vašou predstavou, ale aj finančnými možnosťami.
Jedným z trendov, ktorými sa uberá stavba aj následné zariaďovanie interiérov, je používanie prírodných materiálov. Drevo či kameň v rôznych podobách pôsobia teplo, príjemne a interiér dokážu zútulniť. Drevo si v interiéri dobre rozumie s akýmkoľvek štýlom – či už ide o rustikálne, minimalistické alebo bohémske prvky. Využiť môžete napríklad drevené mozaiky na stenu, ktorých inštaláciu zvládnete aj sami. Úplnou klasikou sú drevené podlahy. Nebojte sa drevo kombinovať so sklom či betónom.

CONECO

Pri úprave stien sa nemusíte spoliehať len na obyčajné stierky a omietky, ale môžete sa vyhrať s rôznymi povrchmi a textúrami. Medzi novinky, ktoré môžu ozvláštniť váš domov, patrí aj tzv. magic light. Neviditeľný náter s nočným fosforescenčným efektom vráti do tmavej miestnosti svetlo, ktoré bolo absorbované a prinesie svetlo do každého priestoru aj v úplnej tme ako alternatívny zdroj svetla. Veľmi aktuálne sú povrchy s výzorom betónu, textilné tapety či rôzne dekoratívne panely. Vyskúšať môžete aj dekoratívne nátery, ktoré dokážu vytvoriť zaujímavý 3D efekt.

CONECO

Inteligentné sklo pre zmenu dokáže dodať aj tomu najfádnejšiemu priestoru moderný vzhľad. Jediný dotyk dokáže z akejkoľvek sklenenej plochy vytvoriť priestor, ktorý vytvára súkromie, slúži ako projekčná plocha alebo nahrádza žalúzie či rolety. Túžite po krbe? Už dávno sa nemusíte obmedzovať odťahom do komína. Krby na drevo či plyn sú navyše veľmi dizajnové.

CONECO

Tieto a mnohé ďalšie novinky nájdete na veľtrhu stavebníctva Coneco v bratislavskej Inchebe od 6. do 9. apríla. Pod jednou strechou na vás čaká nielen kompletný sortiment stavebných a zariaďovacích materiálov a predmetov (okná, dvere, strechy, podlahy, sanita, svietidlá, klimatizácie, elektroinštalácie, sauny, vírivky, garážové brány, zariadenie do záhrady); tradičné i dizajnové riešenia do interiéru, ale aj množstvo odborníkov, s ktorými sa môžete poradiť. Plánujete stavať dom a uvažujete nad domom z dreva? Na Conecu sa môžete zorientovať v ponuke firiem, ktoré sa realizáciou drevodomov zaoberajú a zistiť všetky podstatné informácie.

CONECO

**Nezmeškajte veľtrhy stavebníctva a efektívneho využitia energie Coneco a Racioenergia s výstavami Pasívne domy, Drevodomy a Voda od 6. do 9. apríla v bratislavskej Inchebe. Informácie o novinkách získate tu: www.incheba.sk/…novinky.html*


CONECO
chyba