Nový portál o bývaní s ambíciami - podarí sa mu zažiariť?

Téma bývania je niečo, čo zaujíma snáď každého človeka. Presne touto témou sa zaoberá jeden zaujímavý portál o bývaní, ktorý vám dnes predstavíme.

17.03.2016 00:00
azbyvanie inzercia

Na internete existuje veľké množstvo rôznych menších či väčších stránok, blogov a fór o bývaní. Takmer každý internetový časopis má aj vlastný magazín o bývaní – napríklad aj Pravda majú svoju sekciu o bývaní, ale stále tu chýbalo niečo komplexné a ucelené.

Prepojenie článkov, skúseností, nového a moderného obsahu, sviežeho dizajnu a praktického a „hmatateľného“ využitia internetu s reálnym svetom bývania. Presne tento cieľ si dáva nový komplexný portál o bývaní – AZbyvanie.sk.

Úvodná stránka sa nemusí priveľmi líšiť od podobných konkurenčných projektov, no najviac pridanej hodnoty sa skrýva „vo vnútri“. Portál ponúka novinky zo sveta bývania, ale tiež aj porovnania, recenzie a návody pre stavbu, rekonštrukciu, záhradu a všíma si aj nehnuteľnosti a reality ako také. Jeho ambíciou je informačne pokryť všetko, čo súvisí s bývaním, alebo len „šlo“ okolo bývania.

Prvou výhodou je komplexnosť v tejto téme a jasná špecializácia. Čo je druhá výhoda a zmysel webu, je napojenie na možnosť „reálne“ využiť web pre vlastné bývanie. Portál funguje ako virtuálny eshop s nábytkom a zariadením pre bývanie, či skôr porovnávač alebo katalóg tovaru a produktov, kde si môžete v prehľadnej štruktúre alebo cez grafický vyhľadávač nájsť všetko potrebné pre vlastné bývanie.

Či už ide o produkty pre domácnosť, stavbu, dielňu, záhradu, doplnky a príslušenstvo pre rekonštrukciu a modernizáciu bývania, rodinného domu, bytu alebo kancelárie, všetko nájdete na jednom mieste. Nie je problém sa ani rýchlo prekliknúť do reálneho eshopu, kde je možné kúpiť zvolený produkt a samozrejme, nájsť si aj iné produkty a tovar podobného zamerania. Nákup je online, z pohodlia domova, dokonca sa dá vybaviť aj na splátky.

Okrem toho, cieľom je aj prinášanie zaujímavých „virálnych“ článkov z celého sveta s tematikou bývania, rekonštrukcie, domácnosti a podobne. Portál chce tiež poslúžiť aj ako fórum, miesto pre inzerciu, výmenu názorov, diskusiu, umožniť spojenie dopytu a ponuky a v blízkej budúcnosti prísť aj s vlastnými video návodmi ohľadom stavby, záhrady alebo interiéru. Skrátka – všetko o bývaní na jednom mieste.

Ak teda potrebujete poradiť v bývaní, chcete sa niečo nové dozvedieť alebo si chcete oddýchnuť pri zaujímavom čítaní, poctite aj vy svojou návštevou veľmi zaujímavý a ambiciózny projekt o bývaní. Navštívte AZbyvanie.sk už dnes!

chyba