Konečne vo vlastnom vďaka férovému úveru

Mať vlastný priestor je nenahraditeľné. Každý potrebuje miesto odpovedajúce jeho potrebám a vkusu, kde môže relaxovať, venovať sa rodine, záľubám...

30.03.2016 08:00
WUSTENROT INZERCIA

Investovať do svojho bytu alebo domu je veľké rozhodnutie. Získať vlastnú strechu nad hlavou býva totiž spojené s čerpaním úveru. Predstavuje to dlhodobý finančný záväzok, ale zároveň je byt alebo dom kúpený na úver každý mesiac zas o trochu viac váš.

Investujte do vlastného

Od istého veku v človeku silnie túžba po vlastnom bývaní. Ak situácia takémuto rozhodnutiu nahráva, bola by škoda premeškať šancu. Vďaka dostupnému úveru sa predstava stane realitou. Financie na bývanie môžete teraz získať vo Wüstenrot stavebnej sporiteľni už za 1,99 % p.a. Hoci na slovenskom finančnom trhu sú aj ďalšie úverové ponuky so zníženým úrokom, neraz sa výška úrokovej sadzby po posúdení individuálnej žiadosti klienta ešte mení. Úrok známy z reklamy nebýva vždy totožný s tým v úverovej zmluve. Vo Wüstenrote sa vám to nestane, úrok máte garantovaný.

wuestenrot inzercia

Rovnaký úrok pre každého

Úročenie 1,99 % p.a. až na 5 rokov je rovnaké pre každého žiadateľa – pre klientov rôzneho veku či s rôznou výškou príjmu. Tento úver môžete získať, aj keď máte viac ako 35 rokov či nespĺňate iné limity pre získanie dotovanej hypotéky. Nie je v tom žiadny háčik, stačí byť v správnom čase (práve teraz) na správnom mieste (v ktorejkoľvek pobočke Wüstenrot stavebnej sporiteľne).

Bez rizika do budúcna

Navyše, úverové podmienky máte vopred dohodnuté na celé obdobie splácania. Máte istotu, že úrok neprekročí 4 % p.a. až do splatenia úveru. Riziko, že v ďalších rokoch úroky porastú (čo je dosť možné), berie na seba Wüstenrot. Takáto istota je nevyčísliteľný bonus pre vás. Už dnes môžete urobiť rozhodujúci krok k vlastnému bývaniu podľa svojich predstáv, ktoré je aj ekonomicky výhodnejšie ako rôzne dočasné riešenia.

*6060 (0850 60 60 60), www.wuestenrot.sk

chyba