Nový byt v Arborii sa teraz dá kúpiť lacnejšie až o 9 000 eur

Arboria Park uvádza na trh nové byty formou predpredaja a nový byt v Arborii sa teraz dá kúpiť lacnejšie až o 9 000 eur. Aby sme sa dozvedeli viac, rozprávali sme sa s predajcom projektu Petrom Frídelom.

29.12.2015 00:00
Arboria-hlavny Foto:
Arboria Park v Trnave

Čo znamená, keď je byt v predpredaji?

V Arboria Parku majú klienti vždy v predpredaji možnosť získať najvýhodnejšie ceny.

Kúpiť byt pred jeho dokončením znamená pre klienta veľkú úsporu. Klient tak môže ušetriť 5 až 8 % z celkovej ceny bytu a získať výborné podmienky pre hypotéku, nízky úrok a bankové financovanie až do výšky 100 % kúpnej ceny bytu.

Kúpiť byt v novostavbe sa naozaj oplatí. Vďaka moderným technológiám v Arboria Parku od začiatku dosahujeme nízke náklady na bývanie. Oproti staršiemu bytu dokážu obyvatelia 3-izbového bytu v Arborii ročne ušetriť na energiách viac ako 1000 eur. Kúpou nového bytu v Arboria Parku, aj napriek vyššej obstarávacej cene v konečnom dôsledku ušetríte.

Prečo je výhodné kúpiť si byt ešte pred kolaudáciou?

S kúpou bytu v predpredaji nevznikajú žiadne ďalšie náklady. Navyše, v spolupráci s VÚB bankou teraz klientom ponúkame 0 % hypotéku – až do kolaudácie vášho nového bytu neplatíte žiadne úroky.

Čo vás priviedlo k takémuto kroku?

Našim cieľom je poskytovať klientom všetky služby na jednom mieste. Klient, ktorý má záujem o kúpu bytu v Arboria Parku sa stáva našim obchodným partnerom, ktorému poskytujeme komplexný balík služieb od hypotekárneho a právneho poradenstva až po systém výhod a benefitov.

0% hypotéka má za cieľ obmedziť finančné náklady klienta počas obdobia výstavby bytu, aby náklady v čase, keď klient ešte nebýva, boli čo najnižšie. Kúpa bytu v predpredaji však prináša aj ďalšiu výhodu. Tou je, že v predpredaji si klienti môžu vybrať z ponuky bytového vybavenia.

Arboria Park v Trnave, interiér bytov Foto: LUCRON Development
arboria interier Arboria Park v Trnave, interiér bytov

Môžem si dopredu vyberať produkty v rámci bytového štandardu?

V Arboria Parku si môžete prispôsobiť bývanie vlastným predstavám. Počas výstavby dlho pripravujeme ponuku bytových štandardov s tímom architektov. Snažíme sa, aby klienti mali na výber z dostatočného množstva dizajnov a dekórov parkiet a dverí. Vždy zohladňujeme aktuálne svetové trendy a preto ponúkame našim klientom iba najnovšie kolekcie od renomovaných výrobcov. Po dohode je dokonca možné urobiť aj drobné zmeny dispozícií alebo zariadenia bytu. Možností je veľa a vyberáte si iba z nadštandardne kvalitných produktov.

Výhodou predpredaja je tiež široká ponuka bytov. Čím skôr prejavíte záujem o byt, tým lepšie poschodie si môžete vybrať alebo orientáciu bytu, ktorá vám vyhovuje. Je len na vás, či uprednostníte výhľad na park alebo kostolné veže v centre mesta.

Kde a ako si môžem kúpiť byt v predpredaji?

Najlepšie je kontaktovať nás na predajnom mieste telefonicky 0903 656 650. Prí­padne napíšte na arboria@arboria.sk.

Okrem toho sme k predpredaju pripravili aj atraktívnu súťaž o vybavenie bytu z IKEA v hodnote až 1 500 eur. Stačí navštíviť náš nový showroom v City Arene. Okrem toho, že sa zapojíte do súťaže, môžete si vyskúšať aj unikátnu 3D prehliadku bytu v Arboria Parku. Tento mesiac sme tiež spustili novú webstránku www.arboria.sk a pripravili úplne nový vzorový byt. Príďte sa pozrieť naživo, radi vám ho predstavíme osobne.

chyba
Viac na túto tému: #Trnava #developeri #nové bývanie #Arboria