Čistý a atraktívny – sprchový žľab Geberit CleanLine

Pre čoraz viac ľudí sú sprchy v úrovni podlahy so sprchovým žľabom zlatým štandardom. Nový sprchový žľab Geberit CleanLine splní všetky vaše očakávania, pretože nielen dobre vyzerá, ale sa aj jednoducho čistí.

07.04.2015 10:09
Geberit CleanLine inzercia

Nečistoty sa nezachytávajú po celej jeho dĺžke ako je bežné u väčšiny sprchových žľabov a nemá ani žiadne skryté plochy a rohy, ktoré sa ťažko čistia. Nečistoty sa sústreďujú v strednej časti, kde sa nachádza šikovný kryt s hrebeňovou vložkou, ktorý sa ľahko vyberie. Hrebeňová vložka sa jednoducho vyčistí a vráti späť. Takto máte istotu, že vaša sprcha bude vždy hygienicky čistá.

Žľab je vyrobený z ušľachtilej ocele a má elegantný nadčasový dizajn, ktorý nikdy nevyjde z módy. Umiestniť ho možno k stene alebo do stredu sprchy podľa priania. Navyše, jeho dĺžku možno flexibilne upraviť, čím sa prispôsobí potrebám každej kúpeľne.

Nový sprchový žľab Geberit CleanLine sa jednoducho inštaluje a vďaka novej technológii montáže a utesnenia budete mať istotu, že žľab vám bude bez problémov slúžiť dlhé roky.

Geberit CleanLine

www.geberit.sk

chyba