Historicky najnižšie úroky

Jeseň je tu, a s ňou aj obdobie, kedy budeme mať poslednú šancu na či už väčšie alebo menšie stavebné úpravy svojho obydlia. Ak je to aj váš prípad a riešite len otázku financovania, obráťte sa na lídra stavebného sporenia – Prvú stavebnú sporiteľňu, ktorá prichádza s naozaj atraktívnou ponukou financovania.

22.10.2014 09:56
PSS inzercia

Historicky najnižšie úroky

Pokiaľ plánujete len drobnejšie úpravy a vystačíte so sumou nižšou ako 40 tisíc eur, v tom prípade vám odporúčame náš medziúver, ktorý už od začiatku septembra ponúkame so zníženým úrokom o 1%. Ďalšou výhodu je, že tento typ úveru poskytujeme našim sporiacim klientom bez založenia nehnuteľnosti a manželom taktiež bez ručiteľa. Okrem naozaj výraznej úspory na splátkach, tak ušetríte aj množstvo času stráveného na úradoch a taktiež na administratívnych poplatkoch, čo častokrát nebýva zanedbateľná suma.

Pre tých ktorí chystajú zásadnejšiu rekonštrukciu, alebo kúpu nového obydlia, budú pravdepodobne potrebovať sumu vyššiu ako 40 tisíc eur. Samozrejme aj tu vám vieme pomôcť. A pozitívnou informáciou je, že v tomto prípade ušetríte na splátkach ešte viac, pretože od 1. septembra sme úrokovú sadzbu znížili až o 1,2%, takže úrok sa začína už od 3,69% ročne, čo je historické minimum u nás. Tento typ úveru je však už nutné zabezpečiť nehnuteľnosťou.

PSS inzercia

Riešenia aj pre bytové domy

Napriek tomu, že viac ako polovica obyvateľov Slovenska žije v bytových domoch, väčšina z nich je stále v zlom technickom stave a vyžadujú si komplexnú rekonštrukciu. Či je to zateplenie, výmena výťahov, kotolní, alebo dokonca oprava narušenej statiky. Takáto obnova si však žiada nielen naozajstných stavebných profesionálov, ale taktiež silného finančného partnera. Najväčšia stavebná sporiteľňa na Slovensku poskytuje úvery na obnovu bytových domov už takmer 15 rokov a tomu zodpovedajúce skúsenosti aj podmienky. Preto môžu vlastníci a správcovia bytových domov využiť nielen úver s úrokovou sadzbou nižšou ako 3% ročne, ale tiež bezplatné energetické posúdenie bytového domu. Na základe tohto posudku získate informácie o možnosti dosiahnutia energetických úspor a taktiež môžete správne naplánovať jednotlivé na seba nadväzujúce práce.

Do tretice ušetríte

Mysleli sme však aj na samotných majiteľov bytov, ktorí obývajú bytový dom, ktorý v tomto alebo minulom roku čerpal úver na obnovu z PSS, a. s. Ak nás požiadajú o úver, poskytneme ho bez poplatku za spracovanie. A úspora nie je určite zanedbateľná, veď napríklad pri medziúvere vo výške 40 tisíc eur dosiahne takmer 500 eur.

chyba