Keď automobilka tvorí oblečenie

Trendom je okrem vozidiel ponúknuť ďalší rozmer značky - oblečenie a doplnky. MINI buduje emočné spojenie s fanúšikmi módnou kolekciou MINI Lifestyle.

13.02.2017 08:00
BMW inzercia Foto:

MINI Lifestyle obsahuje viac ako 50 produktov od spomínaného oblečenia, cez tašky, puzdrá, až po dômyselné predmety každodennej potreby. Celú kolekciu dopĺňa súprava špeciálnych výrobkov pre deti spolu s alternatívnymi spôsobmi dvojkolesovej a štvorkolesovej prepravy pre mladých i starších. Kolekcia stelesňuje novú identitu MINI ako súčasť nového zamerania značky. Svojím čistým a nadčasovým výrazom, dizajnom a vysoko kvalitnými materiálmi odráža charakter a imidž MINI, ktoré siahajú aj do iných oblastí než len výroba automobilov.

Nová kolekcia MINI Lifestyle sa zameriava na kontrastujúce formy, farby a materiály. Jednou z charakteristík kolekcie je hra farebných tónov – typické „farebné blokovanie“ MINI. Výrazné odtiene Aqua a Lemon sa prelínajú s podkladovou čiernou, bielou a sivou farbou vytvárajúc tak pôsobivý farebný koncept.

Novou kolekciou MINI odkazuje aj na svoje britské korene. Príkladom je čajník MINI Teapot a zladená šálka MINI Cup Colour Block, ktoré približujú britskú čajovú kultúru z osobitého uhla pohľadu. Vďaka cestovnej fľaši MINI Travel Flask a hrnčeku MINI Travel Mug si majitelia môžu vychutnať čajový obrad MINI i na cestách.

+3
Kolekcia odráža snahu značky o zodpovedné využívanie zdrojov. V produktoch je použitý len papier a drevo s certifikátom FSC. Acetát v ručne vyrobených talianskych slnečných okuliaroch MINI Sunglasses Aviator Colour Bock a MINI Sunglasses Panto Colour Block podlieha biologickému rozkladu. MINI teraz používa aj inovatívny materiál LEFA – udržateľnú alternatívu kože vyrobenú z recyklovanej kože nájdeme v batohu MINI Backpack a taške MINI Laptop Bag.

Kolekcia má čo ponúknuť aj deťom. Súpravy MINI Kids Craft Sets umožňujú postaviť si z obalov, ktoré sa nájdu v každej domácnosti, čokoľvek od autoumyvárne po zvieratká. Zábavnou formou tak podnecujú kreativitu, ale zároveň vštepujú zodpovedný prístup k zdrojom. Kolekcia je dostupná exkluzívne u predajcov automobilov MINI.

chyba