Jedinečné autá sa stretnú tradične na TUNING PARTY pred Shopping Palace

Majitelia nových i starších, tiež športových, luxusných, či upravených automobilových skvostov sa majú na čo tešiť 23.júla opäť v areáli nákupného centra Shopping Palace v Bratislave, na Zlatých Pieskoch.

22.07.2016 10:32
Shopping Palace Tuning

Power Tuning party bude hostiť štvorkolesových miláčikov v hlavnom meste už po štvrtýkrát, s cieľom ukázať širokej verejnosti poklady, ktoré sa ukrývajú v garážach a dielňach po celej republike.

Okrem totálne prekopaných show cars budú očakávané i zreštaurované youngtimery, superšporty aj majestátne železá spoza veľkej mláky.

Aby to nebolo len o exhibícii bez nádychu súťaženia, bude možnosť bezplatného registrovania sa do boja o cenné trofeje v rámci seriálu Car Fans Cup 2016. Navyše, ako je tomu už dlhšie roky zvykom, tie budú opäť doplnené o zaujímavé kategórie vypísané redakciou časopisu Power magazine.

Shopping Palace Tuning

Na “plachte” sa vystriedajú v moderovanom Show&Shine za asistencie fešných dievčat najkrajšie autá, merať sa budú decibely výfukov, hodnotiť krása zvukového prejavu vozidiel a na konci dňa sa po zotmení k slovu dostanú svetelné efekty zabudované do interiéru aj exteriéru vozidiel. Uvidíte:

  • exhibície Mustang klubu a amerických muscle cars
  • súťaž o najnižšie auto v dvoch kategóriách “Car Limbo”
  • “Sexi car wash” a pomaľované ženské telá
  • zraz kultovej značky Subaru.

A aby sa netriasli od mohutnej nálože konských síl či extrémnych aparatúr iba karosérie, na potešenie silnejšieho pohlavia príde zatriasť v rámci “Twerk show” zadnými partiami aj profesionálna, ženská tanečná formácia od západných susedov.

Záver dňa bude patriť obľúbenému hip-hopu, kedy sa na hlavnom stage predvedie dvojica Baron Respect & Fricy.

Tento festival krásnych áut je bezplatný a ani registrácia do boja o trofeje pre vyladené autá nebude spoplatnená.

Shopping Palace Tuning

“Brány” areálu vonkajších parkovacích plôch nákupného centra Shopping Palace sa otvárajú o 12.00 hod a pozor, kvôli obmedzenej kapacite budeme púšťať na parkovisko výlučne vozidlá adekvátne zameraniu akcie. Tešíme sa na Vás na tradičnej letnej party POWER TUNING 23. júla. Garantujeme Vám super zážitok

Pozrite si video z minulého ročníka

chyba