Odborníci radia, čo si všímať pred kúpou nového auta

Ak práve premýšľate nad kúpou auta, ďalej už hľadať nemusíte. Oslovili sme odborníkov a oni nám prezradili, ako si najlepšie vybrať a čo si všímať.

03.12.2015 08:00
pravda inzercia

Dizajn a bezpečnosť

Ako prvý vám do očí udrie dizajn. Musí zaujať, pôsobiť energicky sebavedome a štýlovo. Nové auto si nekupujete každú chvíľu, a preto, keď už sa na tento krok odhodláte, musí stáť za to. Nadštandardná musí byť aj bezpečnosť. Ak hľadáte rodinné auto, ktoré má dopraviť vašich najdrahších bezpečne do cieľa, nemôžete v bezpečnosti robiť kompromisy. Vodiči by tak mali možnosť užívať si už v základnej verzii asistenčný systém na udržiavanie jazdného pruhu, respektíve veľa ďalších technológií, ktoré výrazne pomáhajú predchádzať nehodám.

Kvalita a záruky

No a pre rodinné auto je, samozrejme, dôležitá kvalita a záruka. Rodinný rozpočet predsa nemôže trpieť kvôli tomu, že sa vám pokazilo auto, ktoré na to vonkoncom ešte nemá nárok. Vravíte si teraz, že to všetko je síce pekné, ale také auto vo vašej cenovej kategórii nenájdete? Omyl! Hyundai ix20 a Hyundai i30 sú presne tie modely, ktoré hľadáte. Spĺňajú všetky vyššie pomenované kritériá a sú vhodné pre váš rodinný rozpočet. Prvý máte už od 11 790 € a druhý od 11 990 €. Lenže tým sa ich výhody zďaleka nekončia.

Záruka bez obmedzenia a ďalšie výhody

Hyundai vám navyše pri ich kúpe ponúka havarijné poistenie za polovicu trhovej ceny a zimné pneumatiky za výhodnú cenu. Pri kúpe ix20 vám ešte pribalí klimatizáciu zadarmo a pri i30 za vás dokonca zaplatí registračnú daň. Modely Hyundai môžete získať s výhodnou ľahkou splátkou alebo s financovaním na pätiny. A aby sme nezabudli na najdôležitejšie, na svoj nový Hyundai máte 5-ročnú záruku bez obmedzenia počtu najazdených kilometrov. Viac nájdete na www.hyundai.sk. Neváhajte a poslúchnite rady odborníkov. My vám želáme veľa nekonečných kilometrov a objavenie nekonečných možností s vaším novým automobilom Hyundai.

chyba