Kúpa auta na lízing je medzi Slovákmi stále populárnejšia

Rastúci záujem o využívanie lízingu pri kúpe vozidiel potvrdzujú hospodárske výsledky VB Leasing SK. Spoločnosť v roku 2014 uzavrela viac ako 4 tisíc zmlúv o financovaní v celkovej obstarávacej hodnote takmer 108 miliónov Eur bez DPH. V medziročnom porovnaní spoločnosti ide o 3-percentný nárast.

14.04.2015 14:52
VB leasing, nahladova inzercia

Dominantnou službou VB Leasing SK je financovanie osobných a úžitkových automobilov. „V tejto kategórii si dlhodobo upevňujeme pozíciu na trhu, a to najmä ponukou kvalitných produktov pre firmy a súkromné osoby. V minulom roku sme zvýšili podporu voči automobilovým predajcom a zamerali sme sa aj na financovanie skladových vozidiel. Tento krok tiež prispel k zvýšenému záujmu o lízing,“ vysvetľuje Martin Lagler, konateľ VB Leasing SK.

Služby VB Leasing SK neustále oslovujú nových obchodných partnerov a klientov. Rastúce čísla však spoločnosť dosahuje aj vďaka spokojnosti existujúcich zákazníkov. V súčasnosti VB Leasing SK spravuje viac ako 12 tisíc aktívnych zmlúv o financovaní a patrí medzi najväčšie a najstabilnejšie lízingové spoločnosti na Slovensku.

Kontakt:
Marek Páleník, marketing
tel.: + 421 2 59987427
e-mail: marek.palenik@vbleasing.sk

chyba