Spoločnosť AUTOGRAND, a.s získala ocenenie AUTOSERVIS ROKA 2013

Dňa 10. februára 2014 vyhlásilo vydavateľstvo Lucy Media, spol. s r. o., ktoré vydáva najčítanejší motoristický časopis Auto magazín s pravidelnou prílohou pre profesionálov v automobilovom priemysle Profi auto, výsledky tradičnej čitateľskej ankety Auto magazín Award 2014. Čitatelia mohli vyberať svojich favoritov v deviatich základných kategóriách. Ocenenie bolo udelené na základe hodnotenia odbornej komisie, ktorá skúma kvalitu poskytovaných servisných služieb zákazníkom.

12.02.2014 13:39
Autogrand-inzercia-ocenenie
Odovzdávanie ocenenia spoločnosti AUTOGRAND, a.s.

V 16. ročníku súťaže Autoservisom roka 2013 sa stala spoločnosť AUTOGRAND, a. s. Bratislava, autorizovaný servis značky Toyota.

Autorizovanému partnerovi značky Toyota AUTOGRAND, a.s. z Bratislavy sa dostalo uznania za vynikajúce výsledky pri poskytovaní servisných služieb zákazníkom. Ocenenie prevzal riaditeľ spoločnosti Miroslav Belica ml. od pána Ing. Ivana Mička, vydavateľa a šéfredaktora Auto magazínu, Ing. Miroslav Pachera člena predstavenstva Allianz – Slovenská poisťovňa, a.s., Júliusa Hrona, Predsedu Cechu predajcov a servisov SR.

„Som nesmierne rád, že sa nám podarilo získať ocenenie AUTOSERVIS ROKA 2013. AUTOGRAND sa bude snažiť aj naďalej poskytovať servisné a predajné služby na najvyššej úrovni, ktoré budú viesť k úplnej spokojnosti klientov„ povedal Miroslav Belica ml.

„Toyota sa v očiach zákazníkov stala synonymom špičkovej kvality a služieb. Je pre nás veľkým potešením spolupracovať so spoločnosťou AUTOGRAND, ktorá si toto prestížne ocenenie za svoje dlhoročné úsilie naozaj zaslúži. Ďakujem a blahoželám pánovi Belicovi a celému tímu spoločnosti AUTOGRAND“, dodal Marián Hoffer, riaditeľ spoločnosti TOYOTA MOTOR SLOVAKIA.

Spoločnosť AUTOGRAND, a.s. vznikla v roku 1994. Od začiatku sa zaoberá predajom a servisom vozidiel. V roku 1996 sa stala autorizovaným predajcom a servisom automobilov značky TOYOTA. V roku 2013 rozšírila svoju činnosť a stala sa autorizovaným predajcom a servisom značky MAZDA. Okrem predaja automobilov značiek Toyota a Mazda zabezpečuje spoločnosť kompletný záručný a pozáručný servis. Spoločnosť sa neustále snaží skvalitňovať predajné a servisné služby pre zaistenie úplnej spokojnosť klientov.

www.autogrand.sk, www.mazda-bratislava.sk

chyba